ОСТАННІ НОВИНИ

Форвард «Динамо» купив обладнання для пологового відділення лікарні в Сокалі

Лаврентій Дубич

|

Нападник київського «Динамо» Артем Кравець та його дружина Ганна на виручені від аукціону гроші купили устаткування у пологове відділення центральної районної лікарні міста Сокаль, що знаходиться у Львівській області. Про це повідомляє Футбол 24.

Нападник «біло-синіх» Артем Кравець разом з дружиною Ганною в кінці минулого року розпочав масштабний благодійний аукціон. У період виступу в оренді в іспанській «Гранаді» динамівець не забував і про Україну. Він обзавівся ігровими футболками видатних футболістів мадридського «Реала», а також Фернандо Торреса, Суареса, Неймара, майкою одного з найкращих клубів світу – ФК «Барселона» з автографами гравців команди.

Також Артем запропонував в якості лоту свою футболку збірної України, в якій він забив переможний м’яч у ворота збірної Фінляндії з автографами всіх гравців національної команди і всіх тренерів. А ще футболку всесвітньо відомого гравця, володаря «Золотого м’яча», а нині головного тренера національної збірної України Андрія Шевченка з автографом.

Також усі бажаючі допомогти могли переслати кошти на банківську карту, реквізити якої були доступні на сторінках Артема в соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм.

За підсумками аукціону Артему і Ганні вдалося зібрати значну суму, інформує офіційний сайт Динамо. Виручені кошти пара вирішила направити на купівлю устаткування у пологове відділення центральної районної лікарні міста Сокаль (Львівська обл.). А спонсор, який придбав одну з футболок, погодився оплатити ремонт. У пологовому відділенні не було навіть найнеобхіднішого обладнання, а тепер з’явилося сучасне устаткування.

Зокрема, Ганна і Артем придбали і передали в лікарню: апарат УЗД, відкриту реанімаційну систему, лампу для фототерапії, інкубатор для новонароджених, пульсоксиметр неонатальний, апарат для відсмоктування слизу у новонароджених, ліжка для немовлят – 5 шт., столи для сповивання для пологових залів – 3 шт., матраци з підігрівом – 3 шт.

На прощання Артем і Аня подарували пологовому відділенню футболку з автографом і найкращими побажаннями для майбутніх мам і їхніх діток.

Фото: Футбол 24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *