ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі їде в Україну поїздом

Омелян Шевчук

|

Третій президент Грузії, екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що прибуде в Україну з Перемишля потягом «Інтерсіті+». Про це він заявив у Перемишлі, куди прибув з Рашева з групою українських політиків, нардепів та євродепутатом Яцеком Саріуш-Вольським, передає Українська правда.

«Ми знаємо, що на КПП «Краковець» – багато моїх прихильників, але там є і “тітушки”, які готують провокації… Щоб цього уникнути… ми порадилися, і вирішили, що можемо поїхати (в Україну) на «Інтерсіті», – заявив Саакашвілі.

Відправка запланована на 14.07 за українським часом.

Як відомо, 10 вересня Міхеіл Саакашвілі планує в’їхати з Польщі до України. Політик подорожує з українським паспортом, хоча Петро Порошенко позбавив його громадянства.

Тим часом Грузія направила Україні вже третій запит про видачу свого колишнього президента. А мер Андрій Садовий заявив, що чекає його на каву у Львові. Через приїзд Саакашвілі прикордонники закликають оминати у неділю пункт пропуску «Краковець». А після цього, Держприкордонслужба заборонила доступ ЗМІ до пункту пропуску.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *