ОСТАННІ НОВИНИ

Через приїзд Саакашвілі прикордонники закликають оминати у неділю пункт пропуску «Краковець»

Дарина Смеречанська

|

Держприкордонслужба України рекомендує подорожуючим 9-12 вересня обирати інший маршрут у зв’язку із можливим проведенням масових зібрань поблизу пункту пропуску «Краківець». Про це інформує прес-служба відомства.

Як зазначає прес-служба ДПСУ, окремі політичні партії та депутати анонсують проведення 10 вересня поблизу пункту пропуску «Краківець» масових акцій.

Державна прикордонна служба України звертає увагу тих, хто планує брати участь у цих зібраннях, на те, що у прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі діють особливі правила – прикордонний режим, який регламентує порядок в’їзду, перебування, проживання, пересування поблизу кордону громадян України та інших осіб. Тому просимо дотримуватися встановлених законодавством норм та правил.

До уваги подорожуючих: у зв’язку із можливим проведенням масових зібрань поблизу пункту пропуску «Краківець» впродовж 9-12 вересня, Державна прикордонна служба України рекомендує обрати інші маршрути руху задля уникнення ймовірних незручностей.

26 липня Президент України позбавив екс-президента Грузії, екс-голові Одеської обласної державної адміністрації Міхеїлу Саакашвілі.

21 серпня Саакашвілі, який перебуває за кордоном, заявив про намір 10 вересня повернутися в Україну із Польщі через пункт пропуску “Краковець”.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *