ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янин Ростислав Герцик – бронзовий призер Всесвітніх студентських Ігор-2017

|

22 серпня для збірної команди України став успішним днем на Всесвітній літній Універсіаді, що відбувається в Тайбеї (Тайвань). Українські спортсмени-студенти вибороли 6 медалей різного ґатунку (3/2/1) у чотирьох видах спорту. З поміж них бронзову нагороду виборов аспірант Львівського державного університету фізичної культури фехтувальник Ростислав Герцик. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

В групових змаганнях він виграв два поєдинки з шести, але у зустрічах на вибування переміг чотири рази поспіль. В півфіналі Р.Герцик не зміг подолати японця Кіусоке Матсуяму (6 – 15) й таким чином піднявся на третю сходинку п’єдесталу Всесвітньої Універсіади-2017 разом з італійцем Алессандро Паролі. При цьому золоту медаль виборов його колега по збірній команді України Дмитро Чучукало, перемігши азіата Кіусоке Матсуяму в драматичному поєдинку останнім уколом (15 – 14).

Наразі після четвертого змагального дня в активі студентської збірної України вже 12 нагород – 5 золотих, 3 срібні та 4 бронзові й 5-те загальнокомандне місце.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *