ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам пообіцяли, що нова вулиця Личаківська служитиме 20-30 років

|

Із завтрашнього дня перехрестя вулиць Личаківська-Мечникова досліджуватиме команда фахівців, які власне і зроблять висновок, коли дорогу варто відкривати. Про це сьогодні, 21 серпня, під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, два тижні будівельники будуть визначати об’єм робіт на цьому перехресті.

«Фактично із завтрашнього дня починає працювати велика команда фахівців, яка повинна чітко зрозуміти, чи є пустоти під вулицею Мечникова. Тому що у нас там виходить декілька колекторів. Є новий колектор збудований, який ми ще в повному об’ємі не переключили, тому що ідуть роботи на вулиці Личаківській. Є два інших, які мають там орієнтовно 100 років. Тому щоб мати 100% гарантію, будівельники беруть ще 2 тижні часу, щоб виконати весь об’єм робіт. Але як вони мене запевнили, у вересні ми вже будемо мати 100% готовий з’їзд з Мечникова на Личаківську», – розповів мер Львова.

Він додав, що саму вулицю Личаківську активно ремонтуватимуть  до кінця року.

« А по самій Личаківській – там роботи до кінця року активно і системно, бо і колектор, і усі мережі міняємо. Але це вже буде зроблено, щоб наступні 20-30 років до цієї дороги не було запитань», – пообіцяв міський голова.

Нагадаємо, відкриття перехрестя Личаківська-Мечникова мало відбутися ще у липні. Проте традиційно відкриття відтермінували.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *