ОСТАННІ НОВИНИ

Через ревнощі чоловік побив дружину та вигнав з дому, а потім погрожував скоїти самогубство

|

У Самборі чоловік через ревнощі побив дружину, вигнав її з дому, а потім погрожував, що покінчить життя самогубством. Про це повідомив Самбірський відділ поліції ГУ НП у Львівській області у Facebook.

Так, 15 серпня о 21.40 до Самбірського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Самборі чоловік вчинив конфлікт з дружиною.

Виїхавши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції встановили, що співмешканець на ґрунті ревнощів побив жінку, вигнав її з дому та після цього по телефону погрожував, що покінчить життя самогубством і зачинився в квартирі.

За допомогою драбини районного відділу ДСНС поліцейські проникнули в житло через вікно другого поверху та надали допомогу особі, яка перебувала у небезпечному для її життя стані. Чоловіка було доставлено в Самбірську центральну районну лікарню для проведення медичного обстеження.

За фактом нанесення співмешканці тілесних ушкоджень слідчим відділенням Самбірського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 125 ч.1 кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження), яке карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Фото: thelatterdays.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *