ОСТАННІ НОВИНИ

«Маріуполь» розгромив львівські «Карпати» у футбольній Прем'єр-лізі

|

Львівські «Карпати» на виїзді поступилися «Маріуполю» – 0:3. Матч відбувся в рамках п’ятого туру Української прем’єр-ліги. М’ячі забивали Чурко, Лебеденко (автогол), Болбат, пише Футбол 24.

До старту 4 туру команди були сусідами в таблиці: Маріуполь посідав сьому позицію, Карпати – восьму.

На 10 хвилині «леви» пропустили. Болбат подав з правого флангу точно на голову Чурку. Через вісім хвилин знову провалився лівий фланг захисту Карпат, звідки Чурко закручував м’яча в дальній кут та влучив у голову Лебеденку – 2:0. На 21 хвилині трапився спірний момент: Фомін упав в боротьбі з Кортеджано, але замість пенальті Бойко показав Руслану жовту за симуляцію. Розпочинаючи з хвилини тридцятої Карпати нарешті прокинулися, створивши кілька небезпечних моментів, однак надійно грав досвідчений Худжамов.

Посеред другого тайму суперники обмінялися чудовими шансами для взяття воріт (Болбат – Худоб’як). У компенсований час Болбат остаточно добив «левів». Господарі втримали свої ворота «сухими» та здобули важливі три очки. Маріуполь набирає 8 балів та наздоганяє четвертий Олімпік. В 6 турі львів’яни зустрічатимуть Олександрію, а команда Севідова завітає до Полтави.

Фото: Sportanalytic.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *