ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вночі «пов’язали» вуличного музиканта і його злісного захисника

|

У Львові сьогодні вночі, 9  серпня, патрульні затримали вуличного гітариста. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції міста.

Фото ілюстративне

Так, близько  2.00 год. патрульні отримали виклик на площу Ринок, де вуличний музикант порушує встановлений законом режим тиші.

« Інспектори прибули на місце та виявили чоловіка, який грав на гітарі. Це вже не перше порушення цього громадянина, на нього неодноразово складали адміністративні матеріали за порушення тиші. Чоловіка попросили припинити правопорушення, проте він відмовився та почав агресивно себе поводити», – повідомили у прес-службі.

Патрульні повідомили, що його затримають, натомість чоловік почав чинити опір.

«Під час затримання за музиканта заступилася так звана “група підтримки”, а один з друзів правопорушника навмисно пошкодив рацію та нагрудний реєстратор інспектора. Всіх активних учасників інциденту патрульні доставили до Галицького відділу поліції. На музиканта склали адміністративні матеріали за ст.182 КУпАП (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях). На чоловіка, який пошкодив рацію та відеореєстратор склали протокол за ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського)», – розповіли у патрулньй поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *