ОСТАННІ НОВИНИ

ЛКП «Лев» терміново шукає волонтерів

|

У ЛКП «Лев» шукають волонтерів для суботнього підрахування безпритульних собак у Львові.

«На ранок суботи, тобто завтра з 7:00 до 9:00 шукаємо волонтерів, які допоможуть провести підрахунок безпритульних собак у 10 секторах на території Львова. Нараз на цих територіях ми не маємо волонтерів і будемо щиро вдячні, якщо мешканці долучаться і допоможуть підрахувати песиків на цих ділянках», – повідомляють у ЛКП «Лев».
Для цього потрібно:
– Зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/mY8gbB
– Завантажити додаток STRAYS ID
– При підтвердженні на пошту ви отримаєте дані для доступу до додатку. Збережіть пароль, аби про всяк випадок був під рукою!

Залогінившись у додатку, ви одразу зможете здійснювати підрахунок, фотографувати собак. Програма автоматично зберігатиме їхні GPS-координати і надсилатиме усі дані координатору підрахунку.

Які сектори потребують волонтерів? Це сектор у Залізничному, Шевченківському, Франківському районах та один – на Сихові.

ВАЖЛИВО! Підрахунок проводиться в ранішні години, з 7:00 о 9:00, коли собаки вже активні, і ще не ховаються від спеки. Тож це оптимальний час для здійснення якісного підрахунку.

У разі, якщо у вас виникнуть запитання, телефонуйте за номерами: 067 67 909 25; 095 282 88 45; 067 924 80 40. З нетерпінням чекаємо на ваші реєстрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *