ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї суботи у Львові змагатимуться найсильніші стронгмени

|

У суботу, 5 серпня, у центрі міста відбудуться аж три надважливих заліки для українського стронгмену. Більше 30 атлетів боротимуться за титули найсильнішої людини Львова, переможців у Етапі Кубку України та Етапі Аматорської Ліги Стронгмену.

«Вже цієї суботи площа перед пам’ятником Т. Шевченкові (проспект Свободи) перетвориться у справжнісіньке поле бою українських велетнів. 3 паралельних заліки та більше 10-ти класичних, видовищних стронгменівських вправ чекає на атлетів та всіх охочих глядачів. Тяга автомобіля, кантування гігантської покришки, перекидання богатирських пальців вагою 300 кг – це все лише розминка. Більше 30-ти спортсменів з 10-ти областей країни їдуть до міста Лева помірятись силами, а 8 львів’ян здобуватимуть право називати себе «Найсильнішою Людиною Львова» у сезоні 2017 року», – розповідають організатори.

О 12.00 год. стартує залік Етапу Аматорської Ліги Стронгмену – це півфінальний етап і шестеро найкращих початківців проходять у фінальну частину, яка відбудеться вже в листопаді. О 15.00 год. – кульмінаційний момент для мешканців та гостей міста – 12 надпотужних богатирів змагатимуться  у Етапі Кубку України під пильним наглядом Найсильнішої Людини Світу 2004 року – Василя Вірастюка, а кожен глядач матиме нагоду взяти участь у конкурсах та естафетах.

«Це найбільші за кількістю атлетів змагання зі стронгмену, які проводились у Львові. Місто стає спортивною столицею богатирського спорту. Щороку більше 10-ти тисяч львів’ян відвідують наші змагання і це змушує нас, організаторів, щоразу підбирати видовищні вправи, цікаві показові виступи та відповідати світовим стандартам проведення змагань», – каже засновник Аматорської Ліги Стронгмену Юрій Огоновський.

«Кількість змагань та рівень підготовки атлетів зростає щороку. Велика заслуга у цьому – саме глядачів. Львівські вболівальники одні з найпалкіших, тому ми запрошуємо всіх прийти в суботу, 5 серпня, разом з друзями, сім’ями та підтримати хлопців, які викладаються на максимум», – каже Василь Вірастюк.

Організатори змагань – Аматорська Ліга Стронгмену, Федерація Стронгмену України, за підтримки Львівської міської ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *