ОСТАННІ НОВИНИ

Львів повністю погасить сміттєвий борг перед Червоноградом: виконком виділив гроші

|

Сьогодні, 25 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м.Львова». Відтак виділено субвенцію в розмірі 33 тис. грн. міському бюджету Червонограда на розвиток інфраструктури міста в рамках «сміттєвого» меморандуму». Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

«Є пропозиція виділити додатково 33 тис. грн для міста Червоноград на виконання Меморандуму по ТПВ. Це є останні розрахунки за червень із цим містом, у нас є передбачена сума, але не вистачило 33 тис. грн для всього розрахунку», – зазначив в.о. начальника відділу аналізу та планування Тарас Фриз.

«Це частина коштів, які треба дофінансувати Червонограду за червень. Це дуже важливе питання сьогодні, тому ми зібралися тут, щоб не було прецедентів із блокування сміття, щоб не закрився червоноградський полігон… Це ще старі розрахунки за червень, які ми закінчуємо і виходимо на нуль, ці 33 тис. грн треба доплатити, щоб це питання було зняте. Червоноград досить принциповий у цьому питанні і вони погрожують, що можуть закрити полігон, якщо ми з ними не розрахуємося», – додав заступник міського голови з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

Своєю чергою Тарас Фриз наголосив, що перед іншими містами заборгованості в рамках «сміттєвого» меморандуму нема.

Як повідомляв Львівський портал, у кінці квітня представники державної, обласної та міської влади Львова підписали меморандум щодо вирішення питання вивезення ТПВ із міста. Згідно із ним передбачалося, що 19 полігонів на території Львівської області до кінця 2018 року будуть приймати сміття зі Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *