ОСТАННІ НОВИНИ

На засіданні Уряду відклали питання по Академії сухопутних військ

|

На засіданні Кабміну було знову відкладено Розгляд питання по Національній Академії сухопутних військ імені Сагайдачного. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Ігор Васюник.

«Наробили шуму – розгляд питання по Академії сухопутних військ на засіданні уряду відклали. Але це не вихід: щоразу як сторожові пси гавкати і тільки стерегти Полторака.

Разом з народними депутатами, головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним, депутатами львівської міської та обласної рад, з усіма свідомими українцями вимагаємо від міністра оборони Полторака відмінити псевдо реформу військової освіти», – повідомив він.

Окрім того депутат закликав усіх, кому не байдужа доля Львівської академії сухопутних військ, підписати петицію до президента.

Коротка інструкція, щоб проголосувати: ТУТ.

Як раніше повідомляв Львівський портал, проти рішення Міноборони реформувати НАСВ у Львові висловилась Львівська обласна рада.  Депутати міськради Львова також стали на захист Академії сухопутних військ.

Свою позицію висловив також нардеп Ігор Васюник: «Львівську академію сухопутних військ перетворюють в кузню кадрів «баяністів». Також із трибуни парламенту на захст АСВ стала нардеп Оксана Юринець.

Відомо, що нардепи готові вимагати відставки керівництва Міноборони за спробу знищення академії. Частина депутатів підписалася за недопущення «реформування» Академії сухопутних військ у Львові. Відповідні листи були скеровані прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, секретарю РНБО Олександру Турчинову та голові комітету парламенту з питань нацбезпеки й оборони Сергію Пашинському.

По тому Степан Полторак пообіцяв «не чіпати» Академіїсухопутних військ у Львові.

Попри те українці розпочали збір підписів проти знищення Національної академії сухопутних військ у Львові.

Детальніше читайте тут: Львів’яни вступили у «бій» за Національну Академію Сухопутних військ. А також тут: «Львівська Академія сухопутних військ залишиться видовим закладом України»?.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *