ОСТАННІ НОВИНИ

На Волині двоє молодих закоханих вкоротили собі віку з інтервалом у три дні

|

На Волині знайшли мертвим 20-річного контрактника ЗСУ повішеним свого 20-річного сина військового-контрактника. Вже через три дні, 2 липня, знайшли повішеною його дівчину – 16-річну Діану. Про це пише ТСН, передає Львівський портал.

Мати померлого пані Людмила розповіла, що Віталій був тихим та спокійним, ніколи ні з ким не конфліктував, а навпаки всім допомагав у селі і мав багато друзів.

«Хлопець він був хороший. Служив у 14-й ОМБр. Йому 18 серпня мав б виповнитися 21 рік, а дівчині його Діані мало б бути 17 років у вересні. Вона вже випустилася зі школи, він був з нею на випускному. Діана, як закінчила школу, вирішила вступати до військового училища, здається Львівської області. Їй вже прийшло два листи про прийняття, а він ніяк не міг це прийняти, так вони любили один одного. Він думав, що як вона поїде, то він їй стане непотрібний і просто не міг цього пережити. Бо йому треба було б залишитися тут у 14й бригаді, а вона поїхала», – розповідає жінка.

Напередодні трагедії, Віталій прийшов додому ввечері, хоча з Діаною вони завжди гуляли допізна. Він прийшов та закрився у кімнаті. Вже зранку його знайшли повішеним.

«Сусідка прийшла до нас малину полоти і каже, що в нас малий повісився. Ми тоді не знали, що до чого і через що таке могло статися. Приїхала вже потім швидка, поліція, військова прокуратура і тоді вже з’ясували хто, кому і навіщо дзвонив вночі», – каже пані Людмила.

Мати померлого додає, що тоді прибігла Діана, впала йому в груди і почала кричати, що це все через її маму, бо та відмовилася її пустити до нього вночі, аби попрощатися.

«Вона на похороні коли була, забрала його портрет, поставила у себе в кімнаті і написала свою передсмертну записку: “Вибачте мамо, я йду до коханого. Я тебе дуже люблю, але без нього жити не можу. Поховай мене у випускному платті біля нього”. І все, у хліві у повісилася», – зазначила Людмила.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *