ОСТАННІ НОВИНИ

Сміттєві перипетії. Синютка переконаний, що «Самопоміч» перейде у активну фазу саботажу та провокацій

|

У зв’язку із передачею «сміттєвих» повноважень Львівській ОДА можливі політичні провокації зі сторони «Самопомочі». Таку думку сьогодні, 30 червня, під час брифінгу висловив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

«Я прекрасно розумію, що політична партія «Самопоміч» від прихованого саботажу щодо вивозу ТПВ, які проявлялися в не голосуванні фракції про прийом сміття, в агітації голів фракцій в райрадах і збурення мешканців, сьогодні перейде в активну фазу протистояння», – наголосив він.

І наголосив, що вивезення ТПВ зі Львова не слід плутати із політичним сміттям:

«Для нас бажання допомогти мешканцям Львова є набагато сильнішим ніж будь-які політичні провокації і будь-який саботаж, який ми прогнозуємо сьогодні на території Львівщини. Ми взяли на себе відповідальність за ситуацію із вивозом сміття з території Львова і я дуже прошу, щоби ми цю ситуацію не плутали із політичним сміттям, яке є у Львові, ми займаємося суто господарськими проблемами».

Як повідомляв Львівський портал, учора, 29 червня, міська рада Львова передала повноваження управління твердими побутовими відходами та усіма пов’язаними із цим питаннями Львівській ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *