ОСТАННІ НОВИНИ

Шквальний вітер у Львові сьогодні повалив більше 20 дерев

|

Сьогодні через сильний вітер впало більше 20 дерев. Зараз комунальні служби працюють, аби прибрати дерева та гілки з проїжджої частини та з хідників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«За сьогоднішній день у нас нема випадків падінь дерев. Вчора впало дерево на вул. Скорини, 20, незначних пошкоджень зазнали три автомобілі, які були припарковані неподалік», – розповів Володимир Івасюк, в.о. голови Сихівської РА.

«Сьогодні впала одна смерека біля районної адміністрації. Комунальні служби зараз її прибирають. На лінію електропередач впала гілка на вул. Метрологічній, 14, там також працюють служби. На вул. Науковій, 43а вітром відірвало захист кабелів, але це вже виправили», – розповів Тарас Гнида, голова Франківської РА.

«Наші працівники зараз по усіх районах, по парках. В першу чергу, прибираємо ті дерева та гілки, які впали на проїжджу частину, на тротуари. По парках здебільшого попадали великі гілки», – додав Богдан Москв’як, директор ЛКП «Зелений Львів».

У Залізничному районі впало одне дерево на вул. Рудненській, 6. Дерево впало на проїжджу частину. Постраждалих нема, дерево розкрижували та забрали з проїжджої частини.

Також на транспортній зупинці вул. Любінської та І. Виговського відірвався шматок бляхи від будинку. Ніхто не постраждав. Про це повідомила голова Залізничної районної адміністрації Галина Гладяк.

«У Шевченківському районі за сьогоднішній день випало 8 дерев за такими адресами: вул. Бальзака, 5, вул. Золота, 6, вул. Масарика, 18, вул. Мазепи, 23,16,  вул. Корінна, 20, вул. Шевченка, вул. Замарстинівська», – зазначила Надія Банах, голова Шевченківської РА.

«Сьогодні у Личаківському районі впало 5 дерев: одне на вул. Личаківській, 163; на дорозі на Винники та дві туї у сквері «Нижньозелений». Також на вул. Личаківській, 217 одне дерево впало на машину», – зазначив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Як повідомив в.о. голови Галицької РА Андрій Зозуля, у Галицькому районі зафіксовано три падіння дерев: на вул. Мендєлєєва, на вул. Кримській і в парку Івана Франка. Також через пориви сильного вітру є повідомлення про зривання бляхи в деяких будинках.

Нагадаємо, Львівський портал сьогодні повідомляв, що шквальний вітер, який лютує сьогодні у Львові, почав валити дерева.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *