ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують у неділю на відкриття нового скверу на Підзамче

|

У неділю, 2 липня, відбудеться відкриття новоствореного скверу на Підзамчі. Мешканців на гостей міста запрошують на урочисте відкриття о 17.00 год. за адресою: вул. Донецька, 26. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Спільно з мікрогромадою «Підзамче» КУ «Інститут міста» реалізував масштабний проект «Ревіталізація Підзамче». І з 2016 року мешканці почали брати участь у проекті «Громади в дії». Серед місць майбутніх громадських просторів розглядались сквер на розі вул. Б. Хмельницького – вул. Стрімкої, дитячий майданчик на вул. Остряниці. Та справді об’єднатись та долучитись фінансово мешканці району Підзамче змогли навколо простору на вул. Донецькій. Мешканці та місцевий бізнес дофінансували 30% від суми проекту та стали співтворцями нового скверу у своєму районі», – коментує Марта Гладка, координатор проекту у мікрогромаді «Підзамче».

Нагадаємо: проект «Громади в дії» здійснюється Інститутом міста за фінансування Програми ЄС «Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA∓LA) 2012 and 2013». Проект спрямований на активізацію локальних громад міста, співпрацю з громадськими активістами, а також налагодження ефективного діалогу мешканців з місцевою владою через залучення у процес планування та прийняття рішень.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *