ОСТАННІ НОВИНИ

Наслідки негоди у Львові комунальники ліквідовуватимуть сьогодні й завтра

|

Наслідки негоди у місті львівські комунальні служби ліквідовуватимуть сьогодні й завтра. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Через негоду у місті зафіксовано багато випадків падіння дерев та великих гілок, які пошкодили лінії електропередач, деякі дерева впали на припарковані машини. Є кілька випадків незначних пошкоджень дахів будинків. Зараз комунальні служби міста працюють над ліквідацією наслідків негоди. Роботи продовжаться також завтра.

Як повідомив в.о. голови Сихівської районної адміністрації Володимир Івасюк, зафіксовано падіння дерев на вул. Зеленій, вул. Стрийській, 71 – пошкоджень нема. На перехресті вул. Боднарська – Скорини дерево впало на машину. Є також падіння великих гілок на вул. Угорській, 2 та на вул. Литвиненка. Зараз комунальні служби прибирають території, розрізають дерева і вивозять їх. Також є пориви ліній електропередач, тому 12 бойлерних без світла. Вітром зірвано частину даху з будівлі, де розташований шиномонтаж, на вул. Хуторівка.

У Шевченківському районі міста було падіння дерев на 10 локаціях. Також обірвані лінії електропередач на вул. Шевченка і Винниця. Відповідні служби вже працюють на місці.

У Личаківському районі впало дерево на вул. Богданівській. Є також падіння дерев на вул. Зеленій, Старознесенській, Костя Левицького. Пошкоджена одна машина.

За словами в.о. голови Галицької районної адміністрації Андрія Зозулі, в районі впало 7 дерев – на вул. Кубійовича, Коперника, Лесі Українки, Кирила і Мефодія, пр. Свободи. Зараз відсутнє світло на вул. Кубійовича і на вул. Кирила і Мефодія, там пошкоджені лінії та опора. Служби на місці працюють. Частково пошкоджено бляху покрівлі на вул. Джерельній, 10.

У Залізничному районі два дерева впало на дахи приватних будинків. Пошкоджено 5 опор вуличного освітлення. Відтак, у частині району нема світла. Загалом зафіксовано пошкодження на понад 70 деревах – частину дерев вирвало з корінням, з частини впали великі гілки. Зараз комунальні служби в першу чергу прибирають ті дерева, які впали на лінії та на проїжджу частину. Потім прибиратимуть тротуари. Зараз також усі комунальні служби працюватимуть над ліквідацією наслідків негоди.

У Франківському районі падіння дерев є на вул. Генерала Чупринки, 72, Зв’язковій, 14, Рубчака (орієнтовно 10 дерев), вул. В. Великого, 59а, Кн. Ольги, 63, В. Великого, 39, Боткіна, 29, Куликівська, 15а. Підірвало покрівлі на вул. Науковій, 32а, Веделя, 4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *