ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначились з тим, хто будуватиме стоянку у Шевченківському гаю

|

Стоянку у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького будуватиме за 2 млн 589 тисяч гривень ПП Будформат. Такий результат проведеного сьогодні, 19 червня, аукціону з’явився на сайті публічних закупівель ProZorro, передає кореспондент Львівського порталу.

На аукціон подавалися три підприємства: Колективне підприємство “Центр комплекс” Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України”, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ‘БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ‘ЗАХІД НЕО БУД’, ПП Будформат.

«Будформат» запропонував найнижчу вартість виконання робіт, відтак став переможцем аукціону.

Реалізовувати будівництво стоянки планують протягом 2017-2018 років.

Нагадаємо, раніше міські депутати виділили кошти на будівництво стоянки для гостей «Шевченківського гаю». Щоправда, рішення стосувалось лише 200 тисяч гривень.

Згодом оголосили аукціон на будівництво стоянки за 3 мільйони гривень.

Нагадаємо, попри кримінальне провадження дирекція Музею архітектури та побуту оголосила тендер на будівництво візит-центру на території музею. Згодом депутати заявили, що не голосуватимуть за виділення коштів на візит-центр.  Це, зокрема, зумовлене і існуючим кримінальним провадженням стосовно цього будівництва.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *