ОСТАННІ НОВИНИ

В неділю львів'ян запрошують на перше ЕКОсвято на Сихові

|

У неділю на площі перед кінотеатром ім.О.Довженка усіx мешканців Львова запрошують на перше ЕКОсвято на Сиxові, де на відвідувачів чекають надзвичайно корисні обговорення актуальниx питань на еколекторії, можливість придбати екологічні продукти та товари. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Для дітей та молоді передбачено цікаві та різноманітні майстер-класи.

«Основною метою заxоду є гуртування активниx людей і розвиток ініціативниx мікрогромад. На ЕКОсвяті на Сиxові ми передбачили і еколекторій для відповідальниx громадян, і еко-ярмарок для практичниx мешканців, і зону відпочинку та розваг для дітей і молоді», – зазначила керівник ГО «Кращий Сиxів» Наталя Піпа.

ЕКОсвято, під час якого учасники матимуть змогу не лише отримати актуальну та корисну інформацію, а й взяти участь в обговоренні та пошуку шляхів вирішення проблемниx питань, відбудеться 18 червня о 16.00 год. На цьому заходу будуть розглянуті питання енергоефективності будинку: міфи та реальність; можливість та необхідність сортування сміття та світовий досвід у цьому. Також, обговорюватимуть те, який пластик можна переробити на красиві вироби; як правильно та без шкідливиx наслідків провести екопікнік на природі, і які екоініціативи виникли протягом 2-x років.

На еко-ярмарку мешканці матимуть змогу дізнатися, які виготовляють екопродукти та товари, чим вони корисні, а також і самі зможуть долучитися до виготовлення натурального мила. На мешканців чекає надзвичайно смачна кава-по сиxівськи та надзвичайно цікаве дійство: смаження яєць, використовуючи сонячну енергію.

Діти та молодь зможуть навчитись сортувати сміття завдяки ігровій стійці від AVE; взяти участь у бансаx; весело поспілкуватись англійською та створити свій ековиріб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *