ОСТАННІ НОВИНИ

У парку «Знесіння» досі не встановлені межові знаки

|

У Львові у парку «Знесіння» не встановлені межові знаки, які б відділяли територію парку від Шевченківського гаю, передає кореспондент Львівського порталу.

«Винесено меж парку «Знесіння» в натурі немає. Тобто, в реальності, де парк досі ніхто не знає. Межі є на папері, але в натурі ми їх не бачимо. Виходить, що сьогодні нам скажуть, що тут парк є, а завтра скажуть, що тут вже немає парку», – зазначила  громадська активістка Зоряна Іванків.

За словами начальника управління екології та ландшафтного планування ЛМР Андрія Галушка, межі парку «Знесіння» є офіційно затвердженні, однак потрібно відновити лише межові знаки.

«Парк «Знесіння» мав межові знаки, однак з часом все нищиться та ламається. Наразі ці їх потрібно відновлювати. Зараз ми на стадії відновлення межових знаків, які були втрачені», – розповів він.

Нагадаємо, сьогодні Львівський портал писав, що в.о. директора парку «Знесіння» завалила свій довгоочікуваний звіт. Також повідомлялося, що у парку «Знесіння» на замість інформаційно-освітнього центру  на вулиці Довбуша, 26 створять візит-центр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *