ОСТАННІ НОВИНИ

Каратистка зі Львівщини змагатиметься на Всесвітніх спортивних Іграх

|

Днями Всесвітня федерація карате (WKF) оприлюднила офіційний список учасників змагань із карате на Всесвітніх спортивних Іграх (The World Games 2017), що триватимуть упродовж 20 – 30 липня у Вроцлаві. Участь братиме і каратиста зі Львівщини Катерина Крива. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Ілюстративне фото

Ліцензії для участі у цій олімпіаді серед неолімпійських видів спорту, що проводиться під патронатом МОК, вибороли дві українських спортсменки Аніта Серьогіна з Чорноморська (куміте – 61 кг) та Катерина Крива з Львівщини (куміте – 50 кг).

Згідно з регламентом змагань у кожну категорію змагань відібрали вісім найкращих каратистів світу, які будуть боротися між собою за титул найсильнішого спортсмена чотириріччя. Суперницями нашої спортсменки будуть представниці Франції, Туреччини, Японії, Австрії, Польщі, Алжиру та Австралії.

Нагадаємо, що Національний олімпійський комітет України за підсумками травня 2017 року назвав Катерину Криву найкращою спортсменкою України, а її наставника Ігоря Богдана – найкращим тренером.

Варто зазначити, що це почесне звання 25-річна спортсменка отримала завдяки блискучому виступу на травневому чемпіонаті Європи, що має статус олімпійського, де вона виборола дві золоті нагороди – в особистих та командних змаганнях.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *