ОСТАННІ НОВИНИ

Справа розкрадання комунального майна. Прокурор Львівщини звинуватив чиновників Садового у халатності

|

Сьогодні, 8 червня, прокурор Львівщини Юрій Квятківський прозвітував про хід розслідування кримінальної справи щодо крадіжки 25 об’єктів комунальної власності у Львові. Зокрема, він дорікнув посадовцям Львівської міськради, у яких «з-під носа» вкрали майно. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Як наголосив прокурор, Львівська міськрада не веде належного обігу комунального майна. Відтак, за його словами, скориставшись відсутністю реєстру комунального майна, група осіб вступила у змову і незаконно відчужила 25 об’єктів комунального майна.

На питання журналістів про те, чи посадовці будуть відповідати за це: «Будуть, але хто – встановлюватиме слідство. Зараз ми наклали арешт на майно, щоби воно нікуди не ділося…Дамо оцінку і керівникам управлінь, які по функціональних обов’язках відповідають за ту чи іншу роботу. На сьогоднішній день ми можемо говорити про халатність посадовців міської ради через те, що вони не контролювали майно комунальної власності».

Як повідомляв Львівський портал, до схеми розкрадання комунального майна у Львові причетні п’ятеро осіб, двох з них уже затримано.  Також зазначалося про те, що поліція арештувала вкрадені з-під носа чиновників 24 приміщення у Львові. Водночас додамо, що чиновникам Садового закидають причетність до схеми масштабного розкрадання комунальних приміщень.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *