ОСТАННІ НОВИНИ

«Самопоміч» боргує майже півмільйона за свій офіс в центрі Львова

|

Громадська організація «Самопоміч» заборгувала управлінню комунальної власності ЛМР майже півмільйона гривень орендної плати за приміщення на пл. Міцкевича 6/7. Про це йдеться у відповіді на депутатський запит міського обранця Тараса Ворка, яку має у розпорядженні Львівський портал.

Згідно із документом, станом на квітень 2017 року борг «Самопомочі» становить  459 тис. 583 грн. Водночас із документа випливає, що з 2016 року приміщення перебуває в суборенді партії «Самопоміч».

«Також повідомляємо, що юридичним відділом управління комунальної власності поданий позов до Господарського суду Львівської області про стягнення заборгованості з ГО «Самопоміч»,  – йдеться у відповіді на запит.

«Ще один приклад ефективного використання комунального майна і подвійних стандартів управління комунальної власності. Мало того що чиновники погодили незаконно суборенду. Так борг виріс з 360 000 вже до 459 000! І я так розумію УКВ не збирається виселяти з комерційно привабливого приміщення в самому центрі Львова ” своїх “», – наголошує депутат Тарас Ворко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *