ОСТАННІ НОВИНИ

Антон Пузиревський назавжди покинув службу в патрульній поліції

|

Екс-начальник Патрульної поліції Львова Антон Пузиревський не погодився очолити поліцію в Тернополі та звільнився за власним бажанням. Про це він розповів у коментарі кореспонденту Львівського порталу.

«Я вирішив написати рапорт за власним бажанням», – сказав екс-очільник львівської поліції.

Обоє заступників Пузиревського також потрапили під планову ротацію, щоправда вони тепер обійматимуть значно нижчі посади.

«Максим Підболячний зараз перебуває у відпустці, тому поки нічого не змінилось. Як тільки він вийде з відпустки, тоді вже буде прийматися рішення щодо посади, яку йому запропонують. Юрій Качмар переходить на командира батальйону у Львові», – прокоментував Антон Пузиревський.

За інформацією деяких львівський активістів, для Максима Підболячного, який займав посаду заступника начальника Львівському патрульної поліції, начальника відділу моніторингу, готують місце рядового інспектора у місті Рівне.

Нагадаємо, вчора несподіваного «в межах планової ротацію» Антона Пузиревського було звільнено з посади керівника Львівської патрульної поліції, а на його місце призначено екс-начальника патрульної служби Запоріжжя Романа Пилипенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *