ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові представили нове керівництво Патрульної поліції

|

Новим керівником Патрульної поліції Львова став Роман Пилипенко, що раніше займав посаду очільника Патрульної поліції Запоріжжя. Про це сьогодні, 6 червня, стало відомо під час представлення нового керівництва ПП у Львові, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, учора, 5 червня, стало відомо, що уродженець Донецька  Роман Пилипенко покинув посаду керівника ПП Запоріжжя.  Ще перед призначенням у Запоріжжя Пилипенко займав посаду заступника начальника патрульної служби у Львові.

Водночас сьогодні, 6 червня, його офіційно призначили головним патрульним Львова. Представив нового керівника першим заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Водночас заступником Пилипенка призначили Андрія Богуша.

За словами О. Білошицького, зміна кадрів відбулася у зв’язку із плановою ротацією.

“Антону Пузиревському запропонували очолити Патрульну поліцію Тернополя. Він вирішує, чи погодитись… Антон Михайлович доклав максимум зусиль, щоб управління працювало в належному режимі, до його роботи не було жодних претензій”, – зазначив посадовець.

Також він пояснив, що така ротація відбувається і в інших містах України. Вона відбувається кожних 2 роки, тому попереду – нові кадрові зміни.

А от Антон Пузиревський наразі не охоче дивиться на перспективу керували Тернопільською патрульною поліцією.

“До кінця сьогоднішнього дня маю визначитися”, – відповів він на запитання кореспондента Львівського порталу щодо того, коли стане відомо його остаточне рішення.

Своєю чергою новоспечений керівник ПП Львова Роман Пилипенко розповів, що не планує кардинальних знім в управлінні.

“Я теж дізнався про ротацію нещодавно. Вчора вночі приїхав у Львів. Кардинальних змін в управлінні не буде. Будемо робити акцент на розкритті кримінальних справ”, – зазначив він.

Як відомо, більше року Патрульною поліцією Львова керував Антон Пузиревський, а першим начальником львівської ПП був Юрій Зозуля.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *