ОСТАННІ НОВИНИ

Замки Львівщини на вихідні зачинені для туристів

|

У святкові дні мешканці та гості Львівщини, які хотіли потрапити на ексукрію до Олеського замку, не змогли цього зробити, адже там неочікувано виявилися вихідні, повідомляє Львівський портал.

«Друзі!!!! Олеський замок сьогодні теж вихідний. Це не я придумала. Я тільки орендар. Я не можу впливати на роботу Львівської Картинної Галереї.Мені всі телефонують з 7.30!!!!!!! – бо мій телефон є в інтернеті. Так, я знаю, що зараз під замком сотні людей, які спланували собі виїзд на замки, але, на жаль, – я не впливаю на ситуацію», – написала на своїй сторінці у Facebook власниця ресторану «Гридниця» (який знаходиться в Олеському замку) Ярослава Павлюковець.

Також вона додала, що Олеський замок і вчора, у неділю, був зачинений.

«Ми теж планували поїхати з сином на вихідні в замок, логічно думаючи, що саме у вихідні такі заклади повинні працювати на повну потужність – 100% наплив туристів. Як я зрозуміла, Міністерство культури працює в стилі РетроФМ. Втрачають купу грошей при такому совковому стилі роботи», – написала Ольга Трипольська, яка планувала відвідати замок.

Львівський портал вирішив поціавитись у директора Львівської галереї мистецтв Тараса Возняка, чому у вихідні дні Олеський замок не працює, однак він не відповідав на телефонні дзвінки.

Детальніше ознайомитись з роботою Львівської національною галереєю мистецтв можна тут.

Фото: snap.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *