ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО: ворог поранив трьох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, двоє  військовослужбовців дістали поранення, ще один – травму. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Майже всі ворожі обстріли вчора сталися ввечері – після 20 години. У Кримському та на ділянці фронту Катеринівка – Троїцьке противник активно застосовував міномети. При цьому за 3,5 години було випущено майже 90 мін. Окрім важкого озброєння, окупанти один раз використовували бронетехніку і безперервно вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Слід зазначити, що наші позиції під Кримським бойовики обстрілювали як з півдня, так і зі сходу.

Також ворог двічі порушив режим тиші у Станиці Луганській.

Як повідомив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко,

всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 20 обстрілів з боку противника, зокрема 12 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Бойові дії велися тільки в темну пору доби та під час вечірніх сутінків. У Троїцькому (світлодарська дуга), Верхньоторецькому, Авдіївці та Опитному відбулися мінометні обстріли з боку бойовиків. При цьому було випущено близько 40 мін.

Найбільш неспокійна обстановка, традиційно, в Авдіївці та її околицях. Кожен із ворожих обстрілів ведеться з різного напрямку.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку противник порушив режим тиші 12 разів, зокрема 5 разів – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Двома основними «гарячими точками» вчора були Красногорівка і Водяне. У першій з них серед дня та ввечері бойовики неодноразово використовували міномети і танк.  А у Водяному окупанти обмежилися 12 провокаціями з легкого озброєння, що відбулися протягом усього дня.

Окрім цього, вчора на фронті сталося 3 снайперських обстріли з боку російсько-окупаційних військ, причому всі в різних місцях: у Мар’їнці, Гнутовому й Талаківці. У Широкиному ворог застосовував міномет.

Українські війська понад 20 разів відкривали вогонь у відповідь.

Всього вчора на Маріупольському напрямку противник порушив режим тиші 28 разів, зокрема 6 разів – з важкого озброєння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *