ОСТАННІ НОВИНИ

Втрати у зоні АТО: минулої доби загинуло двоє українських воїнів, ще п'ятеро – поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, 5 – дістали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційному центрі РНБО.

Луганський напрямок

Основні бойові дії знову перемістилися до Попаснянського району. Противник достатньо активно порушував режим тиші і світлу, і в темну пору доби. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. В середньому кожен обстріл тривав 20-30 хвилин.

Також, як і раніше, неспокійно у с. Кримське, а також в Станично-Луганському районі. Окрім легкого озброєння, противник один раз увів у дію бронетехніку.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 14 ворожих обстрілів. Таку інформацію оприлюднив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

Донецький напрямок

Бойовики активізувалися в Донецькому аеропорту. В Опитному сталося по одному ворожому обстрілу вранці та ввечері, в Пісках окупанти двічі застосовували міномети. Випущено 30 мін.

На сусідній ділянці фронту Кам’янка – Авдіївка – позиція «Шахта Бутовка» також неспокійно. І в світлу, і в темну пору доби ворог використовує важке озброєння, і веде вогонь з різних майданчиків.

Окрім цього, вчора бойові дії велися у Зайцевому та Майорську. На інших ділянках фронту, зокрема на світлодарській дузі, було тихо.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 14 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

​У Мар’їнці вчора відбулося 4 мінометних обстріли. Під час третього з них, після 16 години, російсько-окупаційні війська влучили у житлові квартали. Осколкові поранення отримали 2 цивільних, які в той момент проходили по вулиці. Їх доставлено до лікарні Курахового.

Аналогічна бойова обстановка вчора склалася в Чермалику, де вчора противник випустив по наших позиціях понад 30 мін. Як і раніше, на півдні Маріупольського напрямку неспокійно. Окрім Чермалика, активні бойові дії велися у Гнутовому та Водяному.

Також окупанти порушили режим тиші у Новотроїцькому.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 25 ворожих обстрілів. Українські війська не менше 10 разів відкривали вогонь у відповідь.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *