ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура завершила одне із розслідувань щодо Юрія Гольця

|

Військова прокуратура Західного регіону України завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою начальника Управління житлового господарства Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Юрія Гольця у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури.

Установлено, що за грошову винагороду в розмірі 700-800 тис. грн вказаний посадовець пообіцяв посприяти в укладенні ЛМР із суб’єктом господарювання договорів на проведення капітального ремонту будинків та не створювати перепони в проведенні розрахунків за ними. Загалом зловмисник планував укласти такі договори на суму 10 млн грн. Розмір хабара мав становити 7-8% від ціни кожного з договорів.

Затримали корупціонера 17 листопада 2016 року в центрі м. Львова під час одержання чергової частини хабара в розмірі 80 тис грн.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

Як повідомляв Львівський портал, 17 листопада 2016 року працівники СБУ затримали чиновника на хабарі. Раніше обласна прокуратура висунула підозру Юрію Голецю у справі щодо Грибовицького сміттєзвалища. У мерії пояснили, чого саме стосується підозра.

9 листопада Шевченківський суд Львова встановив посадовцю міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю вийти на волю під заставу у 2 млн грн. Оскаржити це рішення Гольцю не вдалось. На початку грудня екс-посадовець міськради Юрій Голець сплатив два мільйони застави і вийшов із СІЗО.

У лютому 2017 року повідомлялося про те, що прокуратура вже висунула Гольцю обвинувачення щодо «Збиранки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *