ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Львівщині втопилось троє чоловіків

|

Минулої доби у водоймах на Львівщині знайшли трьох потопельників. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так,20 травня о 13:20 год. у ВП м. Сокаль надійшло повідомлення про те, що в смт. Жвирка, Сокальського району, поблизу ЗОШ в ставку на поверхні води виявлено втопленого, 1956 року народження, жителя смт. Жвирка.Тіло загиблого, без ознак насильницької смерті, доставлено до моргу Сокальської центральної районної лікарні.

Також в цей день о 16:44 год. надійшло повідомлення про те, що в м. Радехів на водоймі очисних споруд, під час риболовлі, з власної необережності, втопився житель м. Радехів, 1946 року народження. Тіло загиблого,  доставлено в морг Радехівської центральної районної лікарні.

Окрім цього, 20 травня о 19:40 год. надійшло повідомлення про те, що в озері між м. Трускавець та м. Борислав, втопився житель м. Борислава, 1985 року народження,. Фахівцями аварійно-рятувальної маневреної групи Центральної рятувально-водолазної служби Львівської області з початком світлої пори доби 21 травня організовано пошук тіла загиблого та підняття його з дна на поверхню.

Причини подій – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *