ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії зробили заяву щодо львівського сміття на Київщині

|

У Львівській міській раді запевняють, що усі, хто здійснює скиди сміття поза межами полігонів, поза межами укладених договорів, мають бути притягнені до відповідальності найсуворішим чином. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Сьогодні в медіа була поширена інформація про скидання нібито львівського сміття у селі Підгірці Обухівського району Київської області. Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак попросив правоохоронні органи надати більше інформації і застосувати до порушників найсуворіше покарання.

«Зараз говорити, що це сміття зі Львова, не можна. Коли я побачив цю інформацію, одразу зідзвонився з правоохоронними органами і попросив, якщо є якісь оперативні дані, номери машин, чи з ким з перевізників вони співпрацювали, щоб таку інформацію нам надали і ми будемо діяти дуже жорстко. Також наголосив, що таких осіб треба притягати до відповідальності.

Якщо буде встановлено свідомий зв’язок між львівськими перевізниками і цими агентами, які скинули сміття поза межами полігону, до львівських перевізників будуть застосовані жорсткі міри, шляхом розірвання договору», – розповів Сергій Бабак.

Наразі ж інформація, що сміття, яке скинули у Київській області, саме зі Львова – не підтверджена.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що вантажівки з львівським сміттям впіймали на Київщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *