ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувала «Наукова весна-2017»

|

Із метою розвитку та популяризації науки і освіти у Львові з 15 по 28 травня пройде «Наукова весна 2017» – низка заходів, на яких представники львівських наукових установ та вищих навчальних закладів представлять результати своїх досліджень. Усі заходи безкоштовні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Організатори наголошують – відвідання заходів «Наукової весни 2017» дасть можливість кожному, хто цікавиться наукою, розширити обізнаність про розвиток наукової діяльності у Львові. Різноманітні установи запрошують львів’ян на свої події в рамках «Наукової весни 2017».

Львівська міська рада запрошує на форум технологічно базованих стартапів «Інноваційна весна», організований управлінням інвестицій та проектів. Цей форум має на меті продемонструвати, як результати науково-дослідної діяльності можна комерціалізувати та який ефект спричиняє об’єднання зусиль науки і бізнесу.

Львівська обласна Мала академія наук, ЗНЦ НАН України та МОН України, Львівський національний університет ім. Івана Франка запрошують на фінал VII Міжнародного конкурсу школярів «Від кристалів-гігантів до нанокристалів».

Львівська академія друкарства запрошує на майстер-класи, які проведуть фахівці академії для всіх бажаючих з техніки гратографії, графічної мови дизайну логотипу, основних прийомів фотозйомки, створення анімаційного персонажу та фільму, виготовлення авторської книги, графічного дизайну та мистецтва каліграфії. Також в академії відбудеться презентація технологій електронного видавництва.

Український католицький університет запрошує на лекції-моновиставу про Україну як ядерну державу та про життя і смерть ученого-металурга, громадського і політичного діяча Івана Фещенка-Чопівського. В університеті  пройдуть відкриті лекції на важливі для суспільства теми про проблеми булінгу в житті сучасних школярів, про екзистенції сучасної молоді в різних країнах, а також доступно розкажуть про роботу мозку людини.

Інститут фізики конденсованих систем НАН України запрошує взяти участь у дискусійному міждисциплінарному клубі за участю науковців із різних установ міста Львова, студентської молоді та усіх, хто має інтерес до наукових досліджень. Також інститут демонструватиме науково-популярні фільми про життя та творчість видатних вчених.

Карпатське відділення Інституту геофізики ім. С. І. Субботіна НАН України запрошує відвідати виставку-фотозвіт про наукові дослідження Антарктики.

Відділення фізико-хімічних горючих копалин ІнФОВ НАН України запрошує на виставку-презентацію науково-технічних розробок і досягнень науковців, присвяченій Дню науки та Дню хіміка.

Науково-дослідні установи запрошують на Дні відкритих дверей, що відбудуться у Фізико-механічному інституті ім. Г. В. Карпенка НАН України, Інституті фізики конденсованих систем НАН України, Інституті прикладних проблем механіки і математики ім. Я. С. Підстригача НАН України, Інституті Івана Франка НАН України та Інституті народознавства НАН України.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *