ОСТАННІ НОВИНИ

На Сколівщині зіткнулися два мікроавтобуси

|

На Сколівщині зіткнулися два мікроавтобуси. Внаслідок зіткнення одного з водіїв госпіталізували в хірургічне відділення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 травня близько сьомої ранку  на автодорозі Київ – Чоп в селі Нагірне, Сколівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель Віваро», 37-річний львів’янин, рухаючись смугою в напрямку міста Чоп, не врахував дорожньої ситуації, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з автомобілем «Мерседес Спринтер» під керуванням 30-річного мешканця Мукачівського району.

Внаслідок зіткнення водія «Мерседеса» госпіталізовано в хірургічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *