ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині мікроавтобус зіткнувся з легковиком

|

На Львівщині мікроавтобус зіткнувся з легковиком. Внаслідок ДТП водії обидвох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 травня на автодорозі Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів по вулиці Галицькій в місті Бібрка, Перемишлянського району.

За попередніми даними, водій автомобіля «Нісан Теана», 39-річний львів’янин, виїжджав з автозаправки не надав переваги в русі автомобілю «Фольксваген Транспортер», під керуванням 30-річного жителя Івано-Франківської області який рухався автодорогою в напрямку міста Рогатин, внаслідок чого відбулося зіткнення транспортних засобів.

Обидвох водіїв із телесними ушкодженнями доставлено у медичний заклад. У водія мікроавтобуса лікарі діагностували «черепно-мозкову травму», у водія «Нісану» – «садна лобової ділянки голови».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *