ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині стартує ІІ етап Кубку України зі стендової стрільби

|

На базі стрілецького стенду Львівської школи вищої спортивної майстерності стартує ІІ етап Кубку України зі стрільби стендової – «Кубок Галичини». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У змаганнях візьмуть участь понад 70 спортсменів, які представлятимуть збірні 8 областей України та м. Києва.

Захід проводиться Міністерством молоді та спорту України за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби України, Львівської обласної федерації стрілецького спорту та Львівської школи вищої спортивної майстерності.

Головний суддя змагань – суддя національної категорії Сергій Ярмак (м. Харків); головний секретар – суддя національної категорії Ірина Грибовська (м. Львів).

Приємним сюрпризом для всіх призерів та переможців Львівського етапу Кубку України стануть цінні подарунки та призи.

Програма змагань:

12 травня 2017 року о 10 00 год.  – офіційне тренування, пристрілка.

13 травня 2017 року о 09 00 год., після урочистої церемонії відкриття змагань, розпочнуться кваліфікаційні змагання серед чоловіків та юніорів на траншейному та круглому стендах. Також в цей день відбудуться фінальні змагання серед жінок та юніорок.

14 травня 2017 року о 09 30 год. продовження кваліфікаційних змагань та фінальні змагання серед чоловіків та юніорів на траншейному та круглому стендах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *