ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні стрийські школярі подорожували до «країни дорожніх знаків»

|

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху у Стрийській загальноосвітній школі №11  відбулося святкове, яскраве та, водночас, пізнавальне  дійство «Подорож до країни дорожніх знаків». Про це Львівському порталу повідомили у Стрийському відділі поліції.

На виховний захід завітали гості — батьки юних артистів  та працівники поліції.  Усі разом (господарі свята та гості) подорожували і відвідали країну Дорожніх знаків.

Діти співали, розказували вірші, ставили сценки, танцювали, шукали відповіді на питання вікторини і все це за Правилами дорожнього руху. А юні інспектори «патрульної поліції» ще раз нагадали дітям та дорослим про те, що дозволено і заборонено на дорозі.

«Ми щиро дякуємо директорові школи Сергію Запісову та досвідченому педагогові Марії Турчиняк – класному керівникові 2-А класу, котрі організували і провели цей захід. Адже тема безпеки дорожнього руху дуже актуальна сьогодні.   Цей виступ –  наче заняття у  автошколі, тільки  ролі вчителів і працівників поліції виконують діти, а заняття проходять дуже  цікаво та весело! А те, що проходить весело, радісно та яскраво – запам’ятовується на все життя», –  зазначила старший інспектор ювенальної превенції Стрийського відділу поліції старший інспектор поліції Юлія Огородник.

На завершення свята на маленьких «інспекторів» чекав сюрприз від правоохоронців – вони мали змогу посидіти за кермом справжнього  поліцейського автомобіля та поспілкуватися з справжнім інспектором патрульної поліції.

Життя кожної дитини безцінне. Перед нами, дорослими,  стоїть дуже важливе завдання – навчити дітей безпечно поводитись на дорозі і самим подавати приклад неухильного дотримання Правил дорожнього руху!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *