ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці перевіряють усіх підозрілих, – Таран

|

По Львову задіяно близько 700 правоохоронців, які стежать за правопорядком під час поминальних заходів із нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Підозрілих осіб перевірятимуть. Про це на Пагорбі слави повідомив журналістам заступник начальника Головного управління, керівник патрульної поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Андрій Таран, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами А. Тарана, правоохоронцями застосовуються превентивні заходи, щодо недопущення порушень громадського порядку.

«Правоохоронці патрулюють Львів, особливо пильно у місцях скупчення людей біля меморіалів військових поховань. До підозрілих людей застосовується поверхневий огляд і якщо у них виявляються небезпечні предмети то встановлюються їхні особи», – повідоми він.

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Львові проходить спокійно. Єдиним неприємним інцидентом стала пенсіонерка, яка хотіла пройти на Пагорб слави із «георгіївською стрічкою», яку невдовзі знайшли біля «вічного вогню» і спалили.

«З нею була проведена профілактична бесіда, аби вона прибрала стрічку, після цього жінка пішла покладати квіти», – додав Андрій Таран.

Як відомо, сьогодні вранці на Марсовому полі Московський патріархат влаштував панахиду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *