ОСТАННІ НОВИНИ

«Газель» переїхала львів’янку

|

У Львові водій автомобіля «Газель» вчинив наїзд на жінку. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження і була доставлена до однієї з міських лікарень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції 8 травня надійшло повідомлення про те, що в 11.30 на вулиці Івана Франка у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода.

Правоохоронці встановили, що 21-річний водій автомобіля марки «Газель» вчинив наїзд на 49-річну львів’янку. Внаслідок цього жінка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована з діагнозом: закритий перелом малогомілкової кістки, множинні забійні садна тіла, забій м’яких тканин потиличної ділянки.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Вчинення цього правопорушення карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: YouTube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *