ОСТАННІ НОВИНИ

День перемоги над нацизмом у Дніпрі: поліцейські побили двох ветеранів АТО?

|

Сьогодні у Дніпрі сталася сутичка між колоною Опозиційного блоку, яку очолив колишній регіонал Олександр Вілкул, та ветеранами АТО. Двох ветеранів забрали в лікарню,. Про це пише 056.ua, передає Львівський портал.

У бійку втрутились представники поліції. Внаслідок сутичок у деяких активістів розбиті голови, частина з них – затримані.

Як пише видання dniprograd.org, приводом для бійки стали червоні прапори, які тримали дехто з учасників колони. Тож ветерани АТО зупинили цю колону та вимагали прибрати «червоне ганчір’я».

Видання запевняє, що саме поліцейські побили ветеранів – двоє з них госпіталізовані, у одного ветерана – черепно-мозкова травма.

При цьому свідки розповідають, що бійців побила не поліція, а невідомі хлопці спортивної статури, які охороняли агітаційні палатки «Опозиційного блоку».

За інформацією поліції Дніпра, причиною сутички між представниками соціалістичної партії та активістами стало використання політичної символіки – стягів. Активісти вимагали прибрати стяги із колони. Окрім цього, під час проходження колони Опозиційного блоку виник ще один конфлікт.

До відділень поліції міста доставлено 15 осіб, яких перевіряють на причетність до сутичок під час масових заходів у Дніпрі.

За фактом хуліганських дій у Соборному відділенні поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Фото: dniprograd.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *