ОСТАННІ НОВИНИ

Наші діди-прадіди і гадки не мали, що через 70 років Москва пришле своє військо вбивати українців, - Порошенко

|

Президент України Петро Порошенко висловив глибоку повагу і шану усім борцям проти нацизму та наголосив на тому, що український народ зробив великий внесок у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі глави держави.

«Сьогодні Україна відзначає День пам’яті та примирення, відзначає його разом з усією Європою, маючи на це повне право. Беззаперечними є подвиг українського народу, наш великий внесок у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

Висловлюю нашу глибоку повагу і шану усім борцям проти нацизму. Низький уклін вам за ваш подвиг, за вашу перемогу, дорогі ветерани!

Коли наші діди й прадіди в 44-му та в 45-му наступали на Берлін, вони й гадки не мали, – і в найжахливіших снах уявити собі не могли, – що через сімдесят років своє військо в Україну пришле Москва. І холоднокровно вбиватиме їхніх онуків та правнуків.

«Четверте покоління» – діти незалежної України, ті, кому зараз 20-30 років. Це –  молодий цвіт нації. Це – люди, які пам’ятаючи про своїх мужніх предків, стали на захист України від російської агресії. Це – генерація наших сучасних героїв, які щодня пишуть сторінки вітчизняної історії, пишуть своєю кров’ю, потом. Саме «четверте покоління», яке нині взяло до рук зброю, щоб врятувати свою країну, спонукає нас знову й знову гортати сторінки – аби вивчити та запам’ятати уроки минулого, і вшанувати справжніх героїв», – наголосив Петро Порошенко.

Фото: Кореспондент

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *