ОСТАННІ НОВИНИ

Дубневич активно слідкує за захисниками парку «Знесіння», - активістка

|

Народний депутат Богдан Дубневич буває присутній поблизу організованого активістами пункту вартування біля скандальної ділянки у парку «Знесіння». Про це активістам заявила його помічниця Катерина Гороховська, розповіла активістка Ірина Гриник.

«Були сьогодні в офісі народного депутата Б.Дубневича (вул.Лазаренка), просили про зустріч з громадою стосовно резонансної справи парку «Знесіння»… На що нам категорично відмовили: народний депутат зайнятий, провів вже 42 особистих прийоми до Пасхи, працює в поті чола в Києві, і поки справа в суді – офіційних коментарів давати не буде. Хіба в серпні», – повідомила активістка.
«А його помічник Катерина Гороховська зазначила окрім багато чого, що “буває неподалік Варти частіше ніж ми думаємо”, і знає “хто і коли чергує”, і заявила, що Дубневичі до того не мають справи. Цікаво чия фірма Будінвест купувала споруди військової частини у 2006 році? Фірма зареєстрована на працелюбних дружин Дубневичів», – додала вона.

Як відомом, нещодавно Господарський суд Львівської області частково задовольнив позов щодо забудови ТзОВ “Архібуд” парку «Знесіння».

Як відомо, будівництво пов’язаною із народними депутатами від БПП Ярославом та Богданом Дубневичами. Воно ведеться фірмою «Архібуд» на вул. Довбуша із порушеннями природоохоронного, оборонного та земельного законодавств. Історія з цим парком триває ще з 2007 року і тягне за собою не одну оборудку та судову тяганину. Детальніше про незаконне будівництво у парку «Знесіння» Львівський портал писав у матеріалі: «Чим дихатимеш, Львове? Як місту відтяли частину «зелених» легень на поталу забудовникам».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *