ОСТАННІ НОВИНИ

Відсторонено від посади заступника начальника управління водних ресурсів, якого підозрюють у хабарництві

|

Прокуратура відсторонила від посади заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Личаківським районним судом міста Львова 27 квітня поточного року задоволено клопотання про відсторонення від посади заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів.

Зазначимо, що в грудні 2015 року стосовно вказаного посадовця було скеровано до суду обвинувальний акт за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а саме вимагання та одержання 25 тис грн неправомірної вигоди за сприяння у пришвидшеному виготовленні проектно-кошторисної документації та заниження вартості будівельних робіт водойми.

Тоді ж судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з альтернативою внесення застави в розмірі 97,4 тис грн, яку він сплатив.

При цьому, чиновника відсторонили від займаної посади, а на усе його майно наклали арешт.

Однак, щоб уникнути виконання вказаного рішення суду та мати можливість впливати на хід судового розгляду у кримінальному провадженні, посадовець перевівся на посаду вже заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *