ОСТАННІ НОВИНИ

Львівському «Янголу Інститутської», що отримав смертельне поранення в АТО і вижив, виділили 210 тисяч

|

Сьогодні, 28 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради виділив 210 тисяч гривень допомоги пораненому у зоні АТО «янголу Інститутської» Ігорю Галушці. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Як йдеться у проекті рішення, Галушці Ігорю Олександровичу надається одноразова матеріальна допомога у межах коштів, передбачених на фінансування Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян м. Львова. у частині надання допомог, пільг з послуг зв’язку та компенсаційних виплат, учаснику бойових дій, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, отримав у районі проведення антитерористичної операції вогнестрільне кульове поранення голови.

Як відомо, сержант, командир підрозділу Ігор Галушка у Мар’янці, рятуючи життя свого побратима, зазнав важкого поранення голови. Нині Ігоря лікують у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І. Мечникова, де він оговтується від важкої операції на мозку. Зараз Ігор іде на поправку та передає вітання усім, хто його підтримує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *