ОСТАННІ НОВИНИ

Поранений на Донеччині «Янгол Інститутської» передав вітання рідному Львову

|

Поранений, 21-річний львів’янин Ігор Галушка демонструє, за словами лікарів, неймовірну силу характеру. Сержант, командир підрозділу Ігор Галушка у Мар’янці, рятуючи життя свого побратима, зазнав важкого поранення голови. Нині Ігоря лікують у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І. Мечникова, де він оговтується від важкої операції на мозку. Про це повідомляє Гал-інфо.

Львів’янин Ігор Галушка (позивний «Тесак») – один із п’яти хлопців, «Янголів Інститутської», які 20 лютого 2014 року відчайдушно кинулись на передову, аби з-під куль снайперів витягти поранених та забрати полеглих активістів Майдану.

Раніше головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарня ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко повідомив, що Ігор Галушка отримав смертельне поранення в голову рятуючи товариша і дивом вижив.

Сергій Риженко запевняє, що у Ігоря дуже позитивна динаміка. Ігор активно працює над собою і робить все для того, щоб пришвидшити процес одужання.

Як повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук ще один із «Янголів Інститутської» Ігор Фльорко, Ігор Галушка робить неймовірні успіхи незважаючи на те, що важке поранення отримав 10 квітня. Йому вдалося написати на магнітній дошці слова «Львів» та «Сихів».

Нагадаємо, 3 травня 2014 року Ігоря Галушку разом із іншими «Янголами Інститутської» з нагоди Дня Львова нагородили орденом «Почесний знак Святого Юрія» – за сміливість у дні боротьби за волю та єдність України, за вірність у будівництві щасливої та справедливої держави, за мужність без вагань стати охоронцями рідної землі.

З початку російської агресії на Донбасі Ігор Галушка підписав контракт і пішов на фронт.

Попереду у Героя тривале лікування та реабілітація.

Допомогу для Героя та його сім’ї можна переказати на картку мами: Наталія Галушка №4149497855096147.

Фото: Instagram Ігор Фльорко, Юрій Скребець

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *