ОСТАННІ НОВИНИ

У парку Цитадель патрульні два дні поспіль ловили осіб з наркотиками

|

У Львові два дні поспіль патрульні виявляли в районі парку Цитадель осіб з наркотичними речовинами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Інспектори патрульної поліції Львова реагуючи на звернення громадян, що в районі парку Цитадель збираються підозрілі особи, обстежують прилеглі вулиці: Каліча гора, Грабовського, Стефаника.

У парку за гаражами патрульні помітили двох підозрілих осіб. Коли поліцейські підійшли до хлопців, один із них витягнув та розсипав із згортка подрібнену речовину рослинного походження. На місце події викликали слідчих Галицького відділу поліції. Згодом хлопців, доставили у відділ поліції.

Згодом  інспектори знову навідалися у згаданий раніше парк. Там вони побачили компанію: двох дівчат та хлопця, який почав нервуватися і дивно поводитися. Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку і виявили у 26-річного чоловіка в упаковці від жувальних гумок згорток з подрібненою речовиною рослинного походження. На місце викликали слідчих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *