ОСТАННІ НОВИНИ

Омелян у Львові: «Дуже хочу, щоби хештег «Я ненавиджу «Укравтодор» зник з пам'яті українців»

|

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян висловив сподівання під час брифінгу у Львові, що українці матимуть нову якість доріг вже цього року. Про це повідомляє кореспондент  Львівського порталу.

«Я дуже хочу, щоб хештег «Я ненавиджу «Укравтодор» зник з пам’яті громадян, щоб це була мобільна високоефективна структура…», – наголосив він.

Водночас він зауважив, що обурення українців станом доріг є цілком об’єктивним.

«За підрахунками Світового банку, які збігаються з нашими оцінками, для того, щоби підтримати дорожнє господарство в тому стані, в якому воно є сьогодні, нам необхідно, мінімум, 12 млрд грн. Ми вже закумулюали більше коштів. Я сподіваюся, що після отримання репрофайдлінгу, плюс 15 млрд, ми зможемо дати нову якість доріг українцям вже цього року. А це, мінімум, 2-2,5 тисячі автошляхів і 80 мостів…», – сказав міністр.

Водночас він похвалив Львівщину за рекордну кількість ремонтів торік.

«Коли ми аналізували тенденцію, як ремонтувалися дороги по областях України минулого року, то побачили, що в регіонах були дуже різні цифри і дуже промовисті. Окремі області ремонтували один кілометр за 15 млн, інші – за 6-7 млн. Мені приємно, що Львівщина збудувала рекордну кількість, і, власне, за найнижчою ціною», – наголосив  Володимир Омелян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *