ОСТАННІ НОВИНИ

Дворянин побоююється, що її можуть «поперти» із посади першого заступника Ганущина

|

Депутати  Львівської облради прийняли рішення «Про внесення змін та доповнень до Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 25.10.2016 № 270». Згідно із цим першого заступника голови Львівської облради, депутата від фракції «Самопоміч» Парасковія Дворянин позбавляється співголовування в конкурсній раді по мікропроектах. За відповідне рішення сьогодні, 31 січня, проголосувало 52 депутати, передає з сесійної зали кореспондент Львівського порталу.

Відповідний документ передбачає такі такі зміни: щоби замість перших заступників співголовами конкурсної ради були звичайні заступники Львівської облради та облдержадміністрації.

«Програма по мікропроектах – це не приватний бізнес, це і напрацювання попередніх скликань, чому ви так боїтеся за це крісло?!», – звернувся депутат Юрій Гудима до представників «Самопомочі».

«Минулого року вже був відповідний проект рішення щодо цієї проблеми, де вказувалося про несправедливий розподіл коштів у 2016 році. Але більшість депутатів тоді це не підтримали. Зараз відбувається перетягування ковдри між фракціями – хто більше, хто краще… Це треба припинити і слід піднімати питання про те, чи всі громади мають рівний доступ і як ці гроші будуть використанні», – наголосив Олег Панькевич.

На переконання самої Парасковії Дворянин, у такий спосіб хочуть «нагнути» фракцію.

«Я розумію пана Юрія Гудиму, який, можливо, має мрію про цю посаду…Я розумію, що той, хто це придумав, переслідує мету «нагнути» фракцію, щоб вона голосувала так, як треба…Наступної сесії ви мене усунете вже з посади першого заступника… Дорогі мої хлопці, я не тримаюся за посади», – сказала вона.

Як раніше повідомляв Львівський портал, депутати поскаржилися голові Львівської облради Олександру Ганущину на маніпуляції зі сторони фракції «Самопоміч», які «примальовують» собі усі заслуги проведення успішного конкурсу мікропроектів.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *