ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращим спортсменом у березні стала лучниця Вероніка Марченко

|

Найкращою спортсменкою Львівщини стала лучниця Вероніка Марченко. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного березня 2017 року  львів’янку Вероніку Марченко. Дівчина – член національної збірної команди України зі стрільби з лука, майстер спорту України міжнародного класу.

6 квітня в день відзначення Міжнародного дня спорту під час проведення розширеного засідання колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області відбудеться урочисте вшанування найкращої спортсменки Львівщини та її тренера.

Нагадаємо, 7-12 березня 2017 року у містечку Віттель, Франція визначили володарів нагород чемпіонату Європи зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих спортсменів та юніорів. В особистих змаганнях у вирішальній зустріч серед жінок, де львів’янка Вероніка Марченко  у боротьбі за золоті нагороди з представницею збірної Росії Євгенією Тимофеєвою, здобула переконливу перемогу з рахунком 6 : 0 та додала до свого активу титул чемпіонки Європи зі стрільби з лука в приміщенні серед жінок.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *