ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичанка» розпочинає боротьбу за чемпіонський титул на фінальному етапі Суперліги

|

Львівська «Галичанка» розпочне боротьбу за чемпіонський титул на  фінальному етапі чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги сезону 2016/2017 рр. Триватиме фінальний етап три тури упродовж квітня-травня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Як відомо, що за підсумками попереднього етапу, який складався з 10-ти турів (20 ігор), всі команди розподілили на дві групи (А та Б) відповідно до місць у турнірній таблиці. До групи «А» потрапили команди, що зайняли 1-3 місця , до групи «Б» – команди, що зайняли 4-6 місця.

Львівська «Галичанка» з першого місця вийшла до групи «А», куди кваліфікувалася трійка найсильніших українських команд. Суперницями львів’янок будуть ужгородські «Карпати» і херсонська «Дніпрянка». Ці команди розіграють між собою медалі Суперліги.

Вже завтра, 5 квітня, львівська «Галичанка» вирушить до Херсону, де 7 квітня зіграє з господарями туру – «Дніпрянкою», а 9 квітня зустрінеться з ужгородськими «Карпатами». Наступний тур  для групи «А» відбудеться в Ужгороді 25-27 квітня. Заключний тур прийматимуть львів’янки, як чинні чемпіонки України, 11-13 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *