Махніцький вирішив поновитися на посаді генпрокурора?

|

Колишній виконуючий обов’язки генерального прокурора Олег Махніцький має намір подати позов до суду про відновлення на посаді. Про це він заявив у коментарі газеті “КП в Україні”, повідомляє Gazeta.ua.

«Мене здивувала інформація, що Шокін намагається відновитися, адже у нього немає на це підстав. Аби випробувати наше правосуддя, я теж подам позов», – сказав він.

Махніцький наголосив, що «не рветься» повернутися на посаду генпрокурора, оскільки переконаний, що відновитися міг у будь-який момент протягом останніх трьох років і вже давно міг звернутися з відповідним позовом до суду. І раніше це було зробити б простіше, оскільки тепер доведеться думати, як відновлювати терміни позовної давності.

«Для задоволення мого позову є більше підстав, ніж позову Шокіна. Адже мене звільняли без згоди Верховної Ради», – сказав він.

Як відомо, екс-свободівець Олег Махніцький починав із депутатства у ЛМР, а після Революції Гідності він в.о. генпрокурора з 25 лютого по 18 червня 2014 року.

Раніше Львівський портал повідомляв, що після обіду з Ківаловим-підрахуєм екс-генпрокурор Махніцький госпіталізований. «Свобода» ж відхрестилась від Махніцького.

Також повідомлялося, що в. о. генерального прокурора Олег Махніцький отримав квартиру від Генпрокуратури.

18 червня 2014 року указом Петра Порошенка Махніцького звільнили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *